Csúsznak a képzési pályázatok beadási határidejei

Változik a támogatási kérelmek beadásának kezdete és vége, mind Pest megyében, mind a vidéki régiókban pályázható „Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára” című és „Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára” című  felhívások tervezett tartalmi módosítása miatt, annak érdekében, hogy megfelelő idő álljon rendelkezésre a tartalmi változások feldolgozására és a támogatást igénylők felkészülésére.


A pályázatok tartalma várhatóan változni fog!

MIKRO-, KIS- és KÖZÉPVÁLLALATOK 

Legalább 1 teljes lezárt (365 nap) üzleti évvel és min. 3 fő létszámmal rendelkező vállalkozások igényelhetnek 3- 50 millió Ft támogatást, saját munkavállalóik képzésére.
A pályázat keretében a képzések min. 40% szakmai kompetenciák fejlesztésére kell fordítani, és legfeljebb 7% lehet nyelvi képzés. A megvalósítás során szükséges min. 80%-ban a külső képző bevonása.


Pályázat benyújtása:

Közép- magyarországi régióban: módosítás alatt  
A pályázatról rövid összefoglaló letölthető innen.

Vidéki régiókban: módosítás alatt  
A pályázatról rövid összefoglaló letölthető innen.

 

NAGYVÁLLALATOK 

Legalább 2 teljes lezárt (365 nap) üzleti évvel rendelkező nagyvállalatok igényelhetnek 10- 100 millió Ft támogatást, saját munkavállalóik képzésére.
A pályázat keretében a képzések min. 40% szakmai kompetenciák fejlesztésére kell fordítani, és legfeljebb 7% lehet nyelvi képzés. A megvalósítás során szükséges min. 80%-ban a külső képző bevonása, és a képzésbe bevont munkavállalók min. 5%-nak hátrányos helyzetű munkavállalói körből kell kikerülnie.

Pályázat benyújtása

Közép- magyarországi régióban: módosítás alatt  
A pályázatról rövid összefoglaló letölthető innen.

Vidéki régiókban: módosítás alatt   
A pályázatról rövid összefoglaló letölthető innen.

 

Forrás: palyazat.gov.hu