ProjectMine Kft. – A „KKV” Specialista

2015. az új és innovatív lehetőségek éve lesz. Látva a számtalan új irányt és piaci igényeket, cégünk új horizontokat nyit, 2015-ben. A hazai KKV piac megérdemli, hogy kapjon egy olyan segítséget, iránytűt, melynek segítségével átláthatóan és könnyen tájékozódhat az új pénzügyi és támogatási lehetőségekről, ahol minden olyan kérdésre, mely fejlesztései, beruházásai és piaca jutási kérdései kapcsán felmerülnek.


2015. új mérföldkő vállalkozásunk életében, melynek keretei között jelentjük: „köszönjük,nagyon jól vagyunk” megújultunk, új irodánkat belaktuk, számos új stratégiai kapcsolatot építettünk ki és remek nemzetközi projektekbe vágtuk a fejszénket. Elszántan azon koncepció felépítésében dolgozunk, hogy mi lehessünk azok, akik fiatalos és dinamikus tempó keretei között, egy olyan KKV finanszírozási tudás – tanácsadó cégként lehessünk jelen a piacon, melynek segítségével, még több, még innovatívabb projektet segíthessünk mind a hazai és a nemzetközi piacon is megvalósítani.

Új weboldalunk, hamarosan a piacra kerülő új forrásfigyelő alkalmazásunk, nemzetközi tőkebefektetői kapcsolataink, irodánk lokációja és stratégiai együttműködésünk a KAVOSZ Zrt-vel, megújuló vállalati stratégiánk, a vállalkozások életgörbe szerinti tanácsadási fázisai, új programunk a KKV Életciklus program, mind ahhoz fog hozzájárulni, hogy a velünk való együttműködés keretei között, partnereink, ügyfeleink, hatékonyan, elégedetten, és kreatív szinten is fejlődni fognak. Emellett az innovativitást és a partnerséget is képviselve, cégünk a Nemzeti Kutatási és Innovációs Hivatal coach és mentor hálózatát is képviseli.

Célunk, hogy 2015-től aktív szakmai és tanácsadói jelenléttel segítsünk a KKV piac fejlődését, szakmai szervezetekkel, együttműködéseken keresztül bekapcsolódva a döntéshozatali folyamatokba.