Szerdától látogassatok ki hozzánk a Hungexpora

Szeretettel várunk mindenkit szerdától vasárnapig a Hungexpon, ahol kiállítóként részt veszünk az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron és társkiállítónk a KAVOSZ Zrt. lesz.


Az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár Magyarország legnagyobb, legrégebbi és nagy tradíciókkal bíró agrárgazdasági rendezvénye, amely több mint 100 éves múltra tekint vissza. Az OMÉK 2015-ben 77. alkalommal kerül megrendezésre Budapesten, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, 2015. szeptember 23–27. között.

A Hungexpo területén bejárható lesz egész Magyarország, és a gasztronómia, a magyar tájak és a hazai kultúra segítségével a látogatók megismerhetik hazánkat. Idén is lesznek változatos, kicsiknek és nagyoknak szóló állatbemutatók, kulturális, szórakoztató, és kézműves programok, gépbemutatók, kertészeti vásár, s természetesen helyet kap az őshonos állatpark is.
Fonos szerepet kap a gasztronómia. Valamennyi régió központi részén „gasztrofalvakban" kaphatnak ízelítőt a vidék legjobb boraira, pálinkáira, és kézműves söreire kíváncsi vendégek.

A Projectmine és KAVOSZ közös standja a HUNEGXPO G pavilonjában a Dél-Alföld régió területén találják.