Szálloda létrehozása Noszvajon meglévő épület funkcióváltásával a Szaktudás Kiadó Ház Zrt. által

Szálloda létrehozása Noszvajon meglévő épület funkcióváltásával a Szaktudás Kiadó Ház Zrt. által

Partner neve: Szaktudás Kiadó Ház Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Projekt mérete: 515.535.955 Ft


A fejlesztés támogatása által egy innovatív ötleteket is magába foglaló komplexum jön létre, mely megfelel mind a horizontális célkitűzéseknek, mind a helyi, térségi és országos elvárásoknak, ugyanakkor illeszkedik a turizmusfejlesztési stratégiába is. Kívánjuk mindezt végrehajtani úgy, hogy elősegítjük a térség vállalkozásainak összefogását, tagként közösen dolgozunk a térségi TDM szervezettel, valamint más szervezetekkel létrehozunk egy turisztikai klasztert (melyet Közép-Magyarországon is üzemeltetünk már).

A fejlesztő szervezetnek és a menedzsment tagoknak jelentős kivitelezési és üzemeltetési tapasztalata van. A működtetés kockázatát csökkenti az is, hogy egy meglévő szálloda (Ráckevén) adottságaiból kiindulva könnyebb üzemeltetési feltételek biztosíthatóak egy egységes menedzsment koordinálása alatt. Utóbbi biztosítja a működtetés költséghatékonyságát is.

Az üzemeltetést tehát a pályázó, Szaktudás Kiadó Ház Zrt. fogja ellátni. A pályázó cég egy 1991. óta működő családi vállalkozás, mely több tevékenységet is végez: kiadói, idegenforgalmi és vendéglátói szolgáltatások.

Fejlesztésünk nemzetközileg népszerű szállodai modellt kíván képviselni, amely exkluzív, személyre szóló, magas igényeket kielégítő szolgáltatásokat nyújt vendégeinek egy bensőséges hangulatú kastélyépületben. Az exkluzív és magas színvonalú hotel kiváló kikapcsolódást biztosít a látogatók számára.

A projektünk több ponton hordoz egyedi jelleget, mind az oxynes (friss levegőre és arra épülő szolgáltatásokra támaszkodva), mind a japán-wellness, mind a minőségi és nagy kapacitásokkal bíró baba és családbarát szolgáltatások által.

A konferenciarészleggel kiegészülve egy egyedi, de mégis széles körben igénybevehető szálloda kerül kialakításra.