„Felszínre hozzuk az értékeket!”

Kik vagyunk?

A ProjectMine Gazdasági Tanácsadó Kft. hazánk egyik meghatározó KKV fejlesztési tanácsadó vállalkozása, projektfinanszírozás és projektmenedzsment területen. Cégünket a 12 év tapasztalat hazai, társfinanszírozott és közvetlen Európai Uniós források, pályázatok területén, innovatív módszereken alapuló vállalkozásfejlesztési tanácsadás, külső források bevonásának hatékony feltárása, hitelek, kockázati tőke, intézményi befektetők, térségi és önkormányzati projektek koordinációja jellemzi. 

Szolgáltatásunk közé tartozik minden olyan pénzügyi és gazdasági tanácsadási tevékenység, ami egy sikeres projekthez, fejlesztéshez, beruházáshoz kell. Mindezt fűszerezzük fiatalos lendülettel, kimagasló hazai és nemzetközi szakmai, intézményi kapcsolatrendszerrel, számos területen megvalósított, működő és fenntartható projektekkel több 10 milliárd Ft értékben.

Motivációnk:

Legfőbb motivációnk, hogy az ötletekből, versenyképes elképzelésekből tökéletes, optimálisan finanszírozható és jól fenntartható projektet alkossunk. Az alkotás szabadsága a legnagyobb öröm a Számunkra, karöltve számos olyan finanszírozási lehetőséggel, mellyel a projektek életre kelthetőek. Célunk, hogy minden érdeklődő részére hiteles, kézzel fogható és közérthető információt adjunk, mellyel terveiket, elképzeléseiket segíthetjük. Tudásunk alapján, számos területen kívánunk projektekhez tanácsot, megfelelő tervezési eszközöket adni, valamint rendkívül fontos Tanácsadóinknak, hogy ügyfeleinkkel egy hajóban evezve igazi csapatot alkossunk, minden projektmunka során.

Történetünk:

A ProjectMine Gazdasági Tanácsadó Kft. 2007-ben hazai és külföldi tőkebefektetők által megalapított holding részeként, annak gazdasági és pénzügyi tanácsadó vállalkozásaként alakult meg. Akkoriban ingatlanfejlesztési és finanszírozási területen egyaránt tevékenykedett. A vállalkozás 3 éves piaci jelenlétét követően az ügyvezetők és alapító tulajdonosok - Barabás Tamás és Semperger Kinga - kivásárolták a korábbi tőkebefektető-csoportot és kizárólagos tulajdont szereztek a vállalkozásban, melynek keretei között a két ügyvezető immáron 12 éves barátsága és közös munkássága szakmailag és cégvezetés szinten is összeforrt. Egymást motiválva, egymást meghallgatva és egymás előnyeire támaszkodva vezetik azóta is a ProjectMine Kft-t.

„Tökéletes párossá egészült ki a szenvedélyes, jól kommunikáló, kicsit érzelmes, lelkizős, nemzetközi kapcsolatrendszert mozgató, maximalista „networker” nő, a minden tekintetben alapos, pénzügyileg folyamatosan tervező, objektív, számviteli szinten magasan képzett, kontrolling gondolkodásmóddal rendelkező végtelen „racionális” férfivel.”

Cégismertető letölthető itt