Kedvezményezett neve: ProjectMine Gazdasági Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: A KKV-k életciklusainak megfelelő támogatás nyújtása induló és fejlődő vállalkozásoknak virtuális inkubációs tevékenység által

Szerződött támogatás összege: 24 776 786 Ft

Támogatás mértéke: 69,99 %

Projekt tartalma:

A ProjectMine Kft. 11 éve foglalkozik vállalkozások finanszírozásával, projektjeinek üzleti tervezésével, projektmenedzsmenttel és a cégeknél felmerülő kommunikációs feladatok megvalósításával. A kezdeti főként pályázati és hitelfinanszírozási tevékenységet folyamatosan egészítette ki a cégek működését érintő üzletviteli tanácsadási feladatok ellátása. Tevékenységi körünk így az elmúlt évek során mára már komplex módon segíti a Minket megkereső Ügyfeleket. A projekt által erősödik piaci pozíciónk és integráljuk érdekképviseleti és a további szervezetekkel való kapcsolatunkat egy digitális platformon keresztül. Projektünk fő elemei:

 • Inkubációs program kidolgozása
 • On-line felület (digitális platform) készítése
 • Virtuális inkubáció biztosításához szükséges szolgáltatások
 • Kötelező nyilvánosság
 • Marketing, kommunikáció, média megjelenések.

Szolgáltatásaink között megtalálhatóak lesznek a klasszikusnak mondható inkubációs szolgáltatások, melyek az adott növekedési stádiumnak megfelelő módon segíthetik a KKV-kat. Ezek jellemzően: ötletépítés, üzleti koncepció kidolgozás, innovációs potenciál felmérése, cégalapítási tanácsadás, iparjogvédelmi tanácsadás, kompetenciafejlesztés/képzés, tudástranszfer, nemzetközi kapcsolatépítés, hálózatosodás (együttműködések kialakítása, vállalkozói közösségekbe való bevezetés), jogi tanácsadás, forráskeresés, tőkebevonás, marketing és PR tanácsadás.

A megvalósítást saját mentorokkal, coachokkal és befektetők, nagyvállalatok képviselőinek meghívásával végezzük el.

Célunk ezen egyre bővülő piacon a saját fejlesztésű életciklus programon végig vezetni a vállalkozókat. Segíteni kívánjuk az alapítás előkészítésétől, az üzleti modell kidolgozásán keresztül a forrásteremtésen át az alapvető vállalkozói működési modellek kialakítását. Mindehhez kapcsolati tőkét, kompetenciafejlesztést lehetővé tevő oktatási programot is kívánunk biztosítani.

A ProjectMine Gazdasági Tanácsadó Kft. a GINOP-1.1.1-18-2018-00014 azonosító számú pályázata kapcsán 69,9 %-os támogatás intenzitás mellett 24 776 786 Ft vissza nem térítendő állami támogatásban részesült az Európai Regionális Fejlesztési Alapból.

Projekt befejezési dátuma: 2019.12.31.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.1.1-18-2018-00014   

 

 

Kedvezményezett neve: ProjectMine Gazdasági Tanácsadó Kft.

Projekt címe:

Digitális nyomdai tevékenység bevezetése a ProjectMine Kft-nél

Szerződött támogatás összege: 20 986 000 Ft

Támogatás mértéke: 70,00 %

Projekt tartalma: 

A ProjectMine Kft. 2007 óta projektek fejlesztésével, pénzügyi és projektmenedzsment tanácsadással, beruházások finanszírozásával foglalkozik, mely ágazaton belül az elmúlt években stabil piaci részesedést szerzett. Kapcsolt vállalkozásunk az Mc Mine Kft. marketing és PR tevékenységre szakosodott.

Az elmúlt években kialakult munkamegosztás alapján a ProjectMine Kft végezte a nyomdai előkészítési és projektfinanszírozási, míg az Mc Mine Kft. a PR, kommunikációs és marketing munkát. Ezen munkamegosztást erősítve a lakossági, hazai és külföldi piacok igényeit kiszolgálva hoztunk létre önálló digitális nyomdát Nyírbátorban. Cégünk több lábon állása megerősíti azon törekvéseinket, hogy több telephelyen, magasabb létszámban tudjunk foglalkoztatni.

Olyan beruházási projektet valósítottunk meg, amelyek magasabb feldolgozottsági szintű termékhez vezet és ezáltal termelési hozzáadott-érték növekedést biztosít. A költségvetés összeállításakor több kiválasztási szempontot is követtünk, melyek:

 1. Komplexitás: önállóan működőképes digitális nyomdaipari egység létrehozása.
 2. Megfelelő kapacitás: sem alul, sem túltervezett kapacitást ne hozzunk létre.
 3. Termékkör széleskörűsége: kiadványok, szórólapok, névjegyek, molinók, kül- és beltéri táblák, POS anyagok, naptárak (stb) gyártásának lehetősége.
 4. Költséghatékonyság: kis szervizigényű, hatékony és megbízható gépek beszerzése.

Fenti szempont alapján az alábbi berendezésekre esett választásunk:

 • KONICA C2060-as Digitális színes nyomdagép: kis- és nagyméret nyomtatás, nyomdai termékek gyártásának céljából
 • Paperfox R-761 Ritzelő, biegelő gép: a karton, hullámpapír vagy más íves anyag benyomására egy vonal mentén a későbbi hajtás megkönnyítése céljából, valamint egyenes és alakos ritzelés (öntapadó anyagok gyártásának) érdekében
 • MATRIX 370P Fóliázó gép: nyomdaipari termékek fóliázásához. A fóliázás módszerének használatával könnyen tisztítható felület hozható létre, fokozza a nyomat tartósságát és esztétikai megjelenését, illetve élénkíti a nyomat színeit is.
 • UCHIDA Aerocut Elektromos névjegyvágó berendezés: használatával elkerülhetjük a kézzel történő vágás hibalehetőségeit, gyorsabb és hatékonyabb gyártást teszünk lehetővé. A berendezésbe eltérő formájú, méretű sablonokat tehetünk, így nem csupán névjegyeket, hanem egyedi formájú termékeket is előállítható.
 • G53 Elektromos papírvágó: a berkező papír, karton és a kész nyomdai termékek formára vágásához.
 • EPSON SC-S40610 Tintasugaras nagyméretű nyomtató kül- és beltéri termékek előállítására. Akár 162 cm-es szélességben képes a legkülönfélébb reklámanyagok nyomtatására, legyen az banner, molinó, vinil, beltéri és kültéri dekorációs fóliák, egyszóval szinte minden tekercses dekorációs anyagra, 7,2m2/óra nyomtatási sebességgel.

A berendezések egymást kiegészítve egy gyártási folyamatot lefedve tudják ellátni majd Nyírbátorban új tevékenységünket.

Projekt befejezési dátuma: 2017.04.24.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-02227